Wij zijn Stadshart Heerhugowaard

Stadshart Heerhugowaard is dé unieke plek waar je je echt thuis voelt. Pik een terrasje, ontspan bij een etentje of span je in op de bowlingbaan. Ga naar de laatste blockbuster, lach om een stand up comedian, wordt wijzer van een lezing of verlies je in een boek. Scoor een nieuwe outfit of kapsel en haal alles voor een verse maaltijd thuis. Al die winkels, horeca, theater, culturele activiteiten én de bewoners maken samen het Stadshart Heerhugowaard. Er is zóveel te doen, te zien en te beleven, dat mag iedereen weten! Samen gaan we laten zien waar Stadshart Heerhugowaard voor staat. Een breed aanbod, maar bovenal vriendelijkheid en gastvrijheid.

Wij zijn Stadshart Heerhugowaard – Zeg Maar Hugo

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Dijk en Waard op het gebied van evenementen, activiteiten en leuke acties?
Kijk dan op de website van Ontdek Dijk en Waard. 

juni, 2024

Geen activiteiten

Shoppen

Het grootste overdekte winkelcentrum in de kop van Noord-Holland

Stadshart Heerhugowaard kan zich met meer dan 150 winkels en 500 merken in een overdekt  winkelcentrum meten met de grootste winkelcentra en binnensteden van Nederland. Je vindt er dan ook altijd wat je nodig hebt en dankzij de ruime openingstijden kun je vaak winkelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dagelijkse boodschappen doe je met alle gemak in een van de drie grote supermarkten Albert Heijn XL, DekaMarkt, Lidl én natuurlijk alle lokale vers winkels. Daarnaast zijn er talloze bekende winkelketens én zelfstandig ondernemers om jou precies te bieden waar je naar op zoek bent.

Ook bij slecht weer is het fijn winkelen.

Het winkelcentrum is elke laatste zondag van de maand geopend en in oktober, november en december elke zondag open!

Eten & Drinken

Gezellig uiteten doe je in Stadshart Heerhugowaard

Of het nu gaat om een snelle hap of uitgebreid dineren met familie, in Stadshart Heerhugowaard vind je het. Het aanbod aan horecagelegenheden is dan ook erg groot. Denk aan verse koffie met taart, Italiaanse pizza, Spaanse Tapas, Griekse specialiteiten, Aziatische wok, Volendamse vis of een culinair viergangenmenu.

Cultuur & Entertainment

Een compleet dagje uit

Ook voor de culturele liefhebber is er van alles te doen in Stadshart Heerhugowaard. Vier je kinderfeestje of maak kennis met een instrument of dans je dag door. Ga naar de film, lees ontspannen een boek, bezoek het theater, waag een gokje of kom een potje bowlen! Er is genoeg te doen!

Klik op een van de afbeeldingen om doorverwezen te worden naar de betreffende websites.

Ondernemen & organiseren

Samen staan we sterk!

Om het stadshart van Heerhugowaard bruisender en leuker te maken moedigen wij alle ondernemers aan om gave ideeën te bedenken en te organiseren.

Stichting Zeg Maar Hugo komt organisatoren en initiatiefnemers dan ook graag tegemoet op gebied van marketing, communicatie en organisatie. Om je alvast een beetje op weg te helpen kun je ook de evenementen wegwijzer invullen.

Wij Zijn Stadshart Heerhugowaard

Bereikbaarheid

Navigeren & Parkeren

Of je nou met de auto, OV of op de fiets komt: Stadshart Heerhugowaard is zéér goed te bereiken.

☞ Kom je voor het gemeentehuis/bibliotheek? Dan kun je het best navigeren naar Parelhof 1 (Parkeergarage P4)

☞ Kom je om te shoppen? Dan kun je het best navigeren naar Zuidtangent 1 (Parkeergarage P1)

☞ Kom je voor de bioscoop, theater of bowling? Dan kun je het beste navigeren naar Coolplein 1.

Natuurlijk ligt het winkelcentrum, restaurants en andere zaken hier tussen in en is alles goed te belopen.

Parkeren is het eerste kwartier gratis, daarna betaal je 30 cent per kwartier in P1 t/m P4. Het maximale dagtarief is €2,-!

Let op: Dekamarkt (P5) rekent een afwijkend tarief. Hier kost parkeren 75 cent per kwartier. Ook is deze parkeergarage niet 24/7 geopend.

Openbaar vervoer

Op zo’n 10 minuten lopen van Stadshart Heerhugowaard ligt NS-Station Heerhugowaard. Als je uit de trein stapt, stap dan uit aan de zuid kant van het station (Stationplein), sla rechtsaf en volg de bordjes naar “Centrum”.

Met de bus is het stadshart ook goed bereikbaar. Kies voor halte “Stadshart” om zo dichtbij mogelijk uit te stappen. Lijnen 160, 162 en 409 komen hier langs.

Contact

Stichting Zeg Maar Hugo
info@zegmaarhugo.nl

De activiteiten van de stichting Zeg maar Hugo zijn mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Noord-Holland.

pnh_RGB_pos

Volg ons op social media

X